• Ціну знижено

Яблопект (20 шт)

909-0
100,00 грн. 114,00 грн. -14,00 грн.
До закінчення

ЖКТ, серцево-судинна система. Засіб біологічної детоксикації, рекомендований МОЗ України для застосування на промислових підприємствах.

Рейтинг:
(відгуків: 1)

Опис

«Яблопект» ТМ

Форма випуску: 20 швидкорозчинних таблеток по 3 м таблетки шипучі.

Дієтична добавка до раціону харчування


«Яблопект» ТМ - пектиновмісні фітопрепарат, що володіє властивістю зв'язувати і виводити з організму токсини різного походження, а також забезпечувати потребу організму життєво необхідними харчовими речовинами.

склад: натуральний яблучний пектиновмісні продукт, екстракт стевії, додаткові інгредієнти.

Компоненти «Яблопект» - це продукти, створені природою, які при спільному застосуванні доповнюють і підсилюють дію один одного.

Пектин або пектинових речовин - це склеює речовина, полісахарид, утворений із залишків галактуроновой кислоти і присутній в більшості вищих рослин - фруктах, овочах, коренеплодах і деяких видах водоростей. Пектин, як речовина, було виділено 200 років тому з фруктового соку французьким хіміком Анрі Браконно. Перші фабрики з масового виробництва пектину були побудовані в 30-х роках ХХ століття.

Фахівці називають пектин природним «санітаром» нашого організму, оскільки дана речовина має здатність виводити з тканин отрути і шкідливі речовини: пестициди, іони важких металів, радіоактивні елементи, не порушуючи при цьому природного бактеріологічного балансу організму. Пектин практично не засвоюється травною системою організму, будучи, по суті, розчинною клітковиною. Проходячи разом з іншими продуктами по кишечнику, пектин всмоктує в себе шкідливі речовини і холестерин, які разом з ним виводяться з організму.

Найбільший вміст пектинових речовин виявлено в яблуках, яке досягає в деяких, сортах, особливо зимових до 6%від загальної маси свіжого яблука. Композиція яблучних пектинів зберігає комплекс природних інгредієнтів плода.

Для забезпечення дорослої людини необхідною кількістю харчових волокон і пектину, в добу потрібно близько 4,5 кг свіжих яблук, що практично нездійсненно. Але відомо, що пектини в повній мірі виявляють свої властивості сорбенту тільки при застосуванні їх в достатній кількості.

Це можливо, завдяки дієтичної добавці «Яблопект», яка випускається у вигляді легкорозчинних у воді таблеток, що містять 2 г . пектиновой композиції і проведена з яблук, що не піддавалися обробці отрутохімікатами.

Практична цінність пектинових речовин: - зв'язування і виведення з організму різних токсинів, в т.ч. радіонуклідів, сполук важких металів (свинцю, ртуті, стронцію, цезію), вільних радикалів, отрутохімікатів, алергенів, а також вірусів і бактерій;

- зменшення утворення холестерину і білірубіну шляхом зв'язування і виведення надлишку жовчних кислот і фосфоліпідів, службовців будівельним матеріалом для синтезу холестерину;

- нормалізація процесів травлення в результаті прискорення перистальтики кишечника в результаті механічного роздратування його стінок пектинові речовини;

- попередження застою жовчі і утворення каменів в жовчному міхурі;

- нормалізація мікрофлори в кишечнику: пектинові речовини необхідні для харчування корисним бактеріям, які перебувають в товстому кишечнику. В процесі своєї активної життєдіяльності вони продукують вітаміни групи В, а також вітамін К, який необхідний для попередження кровоточивості, підвищення міцності судин, нормального засвоєння іонів кальцію. Корисні бактерії кишечника продукують кислоти: молочну, пропионовую, оцтову, які мають дезінфікуючу дію на хвороботворні мікроби, що знаходяться в просвіті товстої кишки. Результати досліджень дії пектинових компонентів при довгостроково протікає дисбактеріозі показали, що їх застосування в перебігу двох місяців призвело до повного зникнення в кишечнику хвороботворних мікробів і більш ніж в три рази збільшило кількість корисних мікроорганізмів;

- яблучна пектинова композиція сприяє поступового всмоктуванню глюкози з кишечника, що виключає різке підвищення рівня глюкози в крові після їжі і особливо важливо для хворих на цукровий діабет;

- заповнення дефіциту життєво необхідних організму поживних речовин: клітковини, вітамінів, вуглеводів, макроелементів і мікроелементів , органічних кислот;

- пектинові речовини нейтралізують дію алергенів і патологічних імунних комплексів, що утворюються в організмі при алергічних захворюваннях, шляхом їх адсорбції і виведення через кишечник;

- нейтралізують і виводять з організму продукти метаболізму алкоголю, попереджають і лікують похмільний синдром ;

- пектинові речовини сприяють відновленню клітин і тканин організму, завдяки нормалізації обміну речовин;

- композиція пектинів здатна обволікати стінки кишечника, що пом'якшує подразнюючу дію лікарських препаратів (ацетилсаліцилової кислоти, бутадиона, індометацину, диклофенаку та ін.);

- ефективний пектин для схуднення в разі наявності «застояного» жиру: коли вага набирався довгі роки. Природна клітковина делікатно очищає організм від холестерину і токсинів, дозволяючи не тільки впоратися з жировими відкладеннями, а й оздоровити організм.

Додавання до складу «Яблопект» екстракту стевії посилило його дію і поліпшило смакові якості.

Стевія - це невеликий чагарник, листя якого солодше цукру в 3 рази. Солодкість стевії зумовлена ​​стевіозидом. Виділений з рослини стевіозід солодше цукру від 100 до 300 разів, він сумісний з усіма продуктами і медикаментами, і при цьому його калорійність дорівнює нулю!

У Японії, Китаї, Південній Кореї стевію вирощують в промислових масштабах, вона на 40%витіснила цукор в багатьох продукціях харчування.

Хвороботворні бактерії не використовують стевіозід як живильне середовище, а це значить, що не відбувається їх розмноження там, де замість цукру використовується екстракт стевії. Тому додавання стевіозіда до пектиновой композиції підсилює її властивість знижувати гнильні процеси, нормалізувати мікрофлору кишечника, і перемагати дисбактеріоз.

Стевія містить поліненасичені жирні кислоти: лінолеву, ліноленову, арахідонову. Вони сприяють виведенню холестерину з організму шляхом підвищення рівня «корисних» ліпопротеїдів високої щільності і зменшення кількості «шкідливих» ліпопротеїдів низької щільності. Інший шлях зниження рівня холестерину крові, ніж у пектинових речовин, підсилює антиатеросклеротическое дію «Яблопект» в цілому.

Стевія має жовчогінну дію і в комплексі з пектинові речовини ефективно перешкоджає утворенню жовчних каменів.
< br/> Стевія, як і яблучна пектинова композиція, попереджає утворення виразок в шлунково-кишковому тракті, захищає його від агресивної дії ліків, стимулює імунітет за рахунок активації Т і в - лімфоцітов.¬Есть відомості, що стевіозид підсилює вироблення інсуліну, має антікаріесние дією.

Багатий набір вітамінів (А, В1 В2, С, К, Е, РР), мікроелементів (залізо, кремній, селен, натрій, калій, кальцій, магній) в екстракті стевії доповнює поживну цінність пектинових речовин і робить «Яблопект» цінної дієтичною добавкою до раціону харчування.

Додаткові інгредієнти (сода питна і лимонна кислота), вступаючи в реакцію, перетворять таблетку з твердого в рідкий сос тояніе. Отриманий розчин починає засвоюватися відразу після прийому - в порожнині рота, збільшується швидкість засвоєння і хімізму біологічно активних речовин на всьому шляху їхнього проходження по травній системі.

Рекомендується застосовувати в лікувально-профілактичних цілях при:

• загальної детоксикації організму;

• цукровому діабеті;

• дисбактеріозі;

• надмірній вазі;

• імунодефіцит;

• порушення видільної функції нирок;

• хронічних гастритах, виразковій хворобі, хронічному коліті;

• хронічних гепатитах, панкреатитах , холецистити;

• дискінезії жовчовивідних шляхів;

• алергічних захворюваннях: кропив'янка, атопічний дерматит, поліноз;

• шкірних хворобах: екзема, дерматити та ін .;

• синдромі хронічної втоми;

• зловживанні алкоголем;

• хронічних запорах;

• атеросклерозі, в тому числі ішемічної хвороби серця, інсультах, атеросклерозі судин нижніх кінцівок;

Для профілактики:

• професійних захворювань у робітників промислових підприємств з шкідливими умовами праці;

• передчасного старіння;

• онкологічних захворювань.

у раціональному, лікувальному, лікувально-профілактичному і дієтичному харчуванні населення.
Основні напрямки в застосуванні: виведення токсинів; як очистити організм; очищення організму; детоксикація; як вивести токсини; виведення токсинів з організму; підвищення імунітету організму.

Дозування і спосіб застосування:

Дорослим по 1 таблетці три рази на день, попередньо розчинивши в 150мл теплої кип'яченої води. Тривалість прийому - 4 тижні. Повторювати 2-3 рази в рік.

Попередження: дітям до 14 років, вагітним і годуючим груддю жінкам за рекомендацією лікаря. Можлива індивідуальна непереносимість компонентів.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Взаємодії з іншими ліками: сумісний з лікарськими засобами.

Побічні дії: не виявлені.

Поживна цінність: г/100 г продукту: Білки -0 г; вуглеводи - 89,0 г; жири -0 р

Інформація про калорійність: ккал/100г: 356.

Форма випуску: 20 таблеток по 3,0г.

Термін придатності продукту: 24 місяці.

Затверджено МОЗ України. Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04/79486 від 10.02.12 р

Консультації лікаря по телефону 067 572 6922

Наш сайт: https://biolika.ua

Деталі товару

Відгуків: 1

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Полезно

Дары природы

Чи був цей коментар корисним для вас? Так Ні

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: