УНІВЕРСАЛЬНА АНТИПАРАЗИТАРНА ПРОГРАМА - «ЖИТТЯ БЕЗ ПАРАЗИТІВ» !!!


Як з'ясували дослідження останніх років, найбільшої шкоди здоров'ю приносять множинні ПАРАЗИТИ, що населяють організм людини і тварин та продукти їх життєдіяльності. Люди, часом, роками лікуються від важких недуг, не можуть одужати і не підозрюють про справжню причину їх захворювання. Ми всі заражені паразитами в різному ступені і це головна причина більшості захворювань. Заразитися паразитами дуже просто, а от виявити їх присутність в організмі і вигнати непроханих гостей - досить складно. Паразити потрапляють в організм через шкіру, дихальні шляхи, разом з водою, їжею, при контакті з тваринами і землею. Вони можуть довго не проявляти свою присутність, поступово розростаючись в тілі людини. Деякі види глистів (солітери) можуть досягати довжини в 10 метрів!

Що паразити у нас забирають і як отруюють наш організм?

Гельмінти (паразитичні черви), а також грибки і найпростіші можуть мешкати у всіх тканинах і органах людини. Вони шкодять нам двома способами:

1. З'їдають все корисне з нашого харчування: вітаміни, мікроелементи, біоактивні речовини, - елементи для крові, суглобів, зубів, м'язової тканини, судин, волосся, нігтів, мозку.

2. Паразити виділяють токсоіди - сильні отрути і алергени.
Обидва ці фактори викликають виснаження, ослаблення, прискорене старіння і безліч захворювань.

Тому очищення організму від паразитів сьогодні таке актуальне. Але це не так просто, як здається, важливо, щоб очищення було безпечним!

В сучасних умовах імунітет часто ослаблений. Погана екологія, неповноцінне харчування, стреси - все це постійні фактори, на які наш організм не розрахований. Миття рук не рятує, необхідно очищати організм зсередини - від шкідливих речовин та істот (паразитів).

Наші антипаразитарні препарати ефективно виводять паразитів (глистів), не шкодять організму і згубно діють на наступних паразитів:

Токсоплазми - викликають багато каліцтва, вроджені захворювання у дітей, відставання в розумовому розвитку.
Трихомонади - викликають захворювання сечостатевої системи, кишківника, рота, крові, судин. Хвороби: діабет, артрит, розсіяний склероз, псоріаз, інсульт, інфаркт, рак.

Грибки - велика кількість різноманітних захворювань, формування і розвиток онкології.

Лямблії - вражають печінку і викликають масу печінкових захворювань.

Аскариди - викликають легеневі, жовчні та кишкові захворювання.

Гострики - велика кількість кишкових захворювань.

Фасциолез - викликає алергію, дискінезію жовчних шляхів, хронічний гепатит.

Асціолопсідоз - бере участь у формуванні та розвитку різноманітних онкологічних захворювань.

Хламідії - викликають безпліддя, розлад травлення, різноманітні ураження підшлункової залози (в тому числі і діабет), печінки і ведуть до інфарктів. Часто хламідіоз протікає майже без симптомів. А в 40-50 років-інфаркт!

Паразити в легенях. Бронхіальна астма в 98% випадків має паразитарну природу: причиною захворювання є аскариди, хламідії (Chlamidiya pneumoniae), лямблії, парагоніми (глисти легень), кандидоз легень.

Хламідія (Chlamidiya pneumoniae) розвивається в організмі в основному в органах дихання, а також в серці та судинах (запалення легень, астма, бронхіт, ендокардит).

Причиною хвороб печінки, жовчного міхура, підшлункової залози часто є Описторхоз, це печінковий паразит - сисун (його називають котячою двуусткою, сибірським сисун, сибірською двуусткою). А також, зараження лямбліями, аскаридами, ехінококом. Хвороба проявляється симптомами шлункової і кишкової диспепсії, хронічного холециститу, гастродуоденіту, панкреатиту, гепатиту. На сьогоднішній день лікарі стверджують, що алергічні захворювання у всіх викликані гельмінтами.

Паразити в організмі людини викликають:

• кишкові і шлункові розлади, хвороби печінки і жовчовивідних шляхів, хронічний коліт (закреп),
• депресивні стани,
• порушення ваги і обміну речовин,
• болі в суглобах і м'язах,
• хронічна втома, хронічна застуда,
• збої в роботі імунної системи, бронхолегеневі захворювання,
• алергії, анемія,
• підвищена чутливість до змін погоди,
• проблемна шкіра, свербіж, скрегіт зубами,
• гінекологічні проблеми, гормонозалежні пухлини, онкологія,
• порушення сну, дратівливість,
• запалення, бородавки, гранулеми та ін.

Отже, основною умовою здорового організму є його чистота від шлаків і паразитів тіла! Антипаразитарна програма є універсальним комплексом, що впливає на максимальну кількість паразитів, особливо тих, які найбільш поширені серед жителів Європейської частини земної кулі.

Наші антипаразитарні препарати розроблені для будь-якого віку, повністю складаються з набору трав, які поетапно:

• Знищують і виводять з організму личинки і яйця
• Виводять токсини і відходи життєдіяльності паразитів
• Відновлюють кишкову флору, в т.ч. від наслідків прийому антибіотиків
• Оздоровлюють організм
• Зміцнюють імунну систему.

Дітям (віком від 1 року) для позбавлення від паразитів рекомендуємо прийом курсу фітовіт «Протиглистний» в поєднанні з Яблопект. Фітовіт «Протиглистний» надає оздоровчу і очищаючу дію на весь організм. Фітокомпоненти, що входять до складу препарату, захищають печінку, очищують кров і лімфу, нейтралізують і виводять шлаки і токсини, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, зміцнюють кишкову стінку, усувають спазми, надають необхідну підтримку іншим органам і системам організму людини. Яблопект виводить токсини і паразитів з кишківника.

Для дорослих досить ефективні таблетки «Антигельмінт-біол», Клітковина з насіння гарбуза, льону і кунжуту,

Екстракти «Антигельмінтний», «Полин», «Чебрець», «Оман», «Часник», олія «Чорний кмин».

КОМПЛЕКС "Антигельмінтний" є універсальним і впливає на максимальну кількість паразитів.

КОМПЛЕКС "Антигельмінтний" ВКЛЮЧАЄ:

• Яблопект «Жовчогінний»
• Екстракт «Антигельмінтний»
• Таблетки «Антигельмінт - біол»
• Овесан
• Олія «Чорний кмин»
• Фіточай «Очищуючий»

Антигельмінтний фітокомплекс є активним глистогінним засобом, що підвищує імунітет, поліпшує травлення, усуває продукти життєдіяльності гельмінтів, знижує прояви алергії, усуває закрепи. Даний комплекс розрахований на 1 місяць, протягом якого Ви зможете отримати і закріпити свої результати. З профілактичною метою його необхідно приймати 2 рази на рік.

ЖИВІТЬ ПОВНИМ   ЖИТТЯМ БЕЗ ПАРАЗИТІВ!