• Ціну знижено

Лецитин-біол (90 шт)

439-1
110,00 грн. 126,00 грн. -16,00 грн.
До закінчення

Нормалізація мозкового і периферичного кровообігу ...

Опис

«Лецитин-біол»

Форма випуску: таблетки

Дієтична добавка до раціону харчування

«Лецитин-біол» - комплексний антиоксидант і антигипоксант, запобігає передчасному старінню, має виражені гепатопротекторні і кардіопротекторні властивості.

Склад: лецитин, α-Токоферол (вітамін Е), аскорбінова кислота (вітамін С), b каротин (вітамін А), арахіс (ядра).

«Лецитин-біол» розроблений в якості додаткового джерела лецитину, вітамінів і амінокислот людям з проблемами порушення мозкового і периферичного кровообігу. Даний комплекс, доповнюючи і посилюючи дію кожного компонента, є оптимальним засобом адекватного підвищення резистентності організму до гострих і хронічних гіпоксичних станів, ініційованим патологічними процесами, впливом на організм екстремальних чинників довкілля, техногенними катастрофами.

Відомо, що мозок споживає близько 25%від усього вступника в організм кисню, а так само понад 90%енергії організму виробляється завдяки кисню, і чим більше ми його отримуємо, тим більше буде енергії. Це особливо важливо сьогодні в зв'язку з погіршенням екологічної ситуації. Високі розумові навантаження, стреси, інтенсивна праця в замкнутому просторі призводять до хронічної гіпоксії, в свою чергу веде до розвитку синдрому хронічної втоми, зниження імунітету, до зростання вірусних захворювань, порушень сну, накопичення токсинів в крові, загального погіршення здоров'я і передчасного старіння.

Гіпоксія (др.-греч.ύπό - під, внизу і лат. Oxygenium - кисень) - стан кисневого голодування як усього організму в цілому, так і окремих органів і тканин, викликане різними факторами: затримкою дихання, хворобливими станами, малим вмістом кисню в атмосфері. Внаслідок гіпоксії в життєво важливих органах розвиваються незворотні зміни. Найбільш чутливими до кисневої недостатності є центральна нервова система, м'яз серця, тканини нирок, печінки. Гіпоксія може викликати появу незрозумілого почуття ейфорії, призводить до запаморочень, низькому м'язовому тонусу.

Антигіпоксантів - група природних і рослинних засобів, що поліпшують утилізацію циркулюючого в організмі кисню, що знижують потребу в ньому і підвищують стійкість до гіпоксії (кисневої недостатності) органів і тканин.

Лецитин є складними ефіри гліцерину, фосфорної і жирних кислот (олеїнової, пальмітинової стеаринової) і холіну.

Лецитин - основа всіх біологічних мембран людського організму. З лецитину складається 65%печінки, 30%мозкових тканин і 17%периферичних нервових волокон. Лецитин необхідний організму як будівельний матеріал для відновлення і ремонту пошкоджених клітин. Лецитин і холін потрібні для вироблення гормонів і для нормального обміну жирів і холестерину. Лецитин має широкий спектр впливу на фізіологічні функції організму: забезпечує нормальний обмін жирів; відновлює структуру печінки, в т.ч. при ожирінні печінки; регулює вироблення жовчі, перешкоджає утворенню жовчних каменів; попереджає розвиток цирозу при зловживанні алкоголем; покращує роботу серцево-судинної системи; ефективний для профілактики атеросклерозу; нормалізує рівень холестерину і тригліцеридів у крові; має виражені кардіопротекторні властивості; покращує роботу мозку; забезпечує харчування нервової системи; бере участь в нейротрансмиссии (передачі нервових імпульсів); покращує функцію нирок; відновлює імунні функції лімфоцитів і макрофагів; сприяє зниженню надлишкової маси тіла; необхідний в раціоні вагітних і годуючих жінок, оскільки бере участь у формуванні і нормальному розвитку мозку і нервової системи плода; стимулює засвоєння вітамінів А, D, Е і К в шлунково-кишковому тракті. Лецитин призначають для профілактики і лікування синдрому гострої та хронічної дихальної недостатності за допомогою корекції порушень фосфоліпідного складу легеневого сурфактанту. Має виражені гепатопротекторні і кардіопротекторні властивості.

α-Токоферол (вітамін Е) - найбільш активний і широко застосовуваний антиоксидант. Він пов'язує пероксидні радикали поліненасичених жирних кислот (ПНЖК), перериваючи цим ланцюг вільнорадикальних реакцій, запобігає перекисне окислення ліпідів. Вітамін Е активує синтез гема, гемоглобіну і гемсодержащих ферментів (каталази, пероксидази), т. Е. Побічно він сприяє і транспорту кисню тканинам, і інактивації перекисів. Бере участь в проліферації клітин, клітинному диханні та інших процесах метаболізму в клітинах.

Вітамін Е запобігає утворенню тромбів і сприяє їх розсмоктуванню. Він також покращує фертильність (здатність до запліднення), зменшує і запобігає припливи в клімактеричний період.Вітамін Е також використовується в косметології для збереження молодості шкіри, він сприяє загоєнню шкіри і зменшує ризик утворення рубцевої тканини. Крім того, токоферол допомагає при лікуванні екземи, виразок шкіри, герпесу і лишаю.

Аскорбінова кислота - органічна сполука, родинне глюкози, є одним з основних поживних речовин в людському раціоні, яке необхідно для нормального функціонування сполучної і кісткової тканини. Виконує біологічні функції відновлення і коферменту деяких метаболічних процесів в якості антиоксиданту - нормалізує окислювально-відновні процеси, є замовником Н + і сприяє відновленню вільних радикалів кисню, переважно поза клітиною, але почасти й усередині неї.

Застосовується як загальнозміцнюючий і стимулюючий імунну систему засіб при різних хворобах, а також як профілактичний засіб. Аскорбінова кислота необхідна для утворення колагену, серотоніну з триптофану, освіти катехоламінів, синтезу кортикостероїдів. Також бере участь у перетворенні холестерину в жовчні кислоти.

b-каротин в організмі людини перетворюється на вітамін A, тому його можна вважати рослинної формою вітаміну A (ретинол), жиророзчинний, для його засвоєння харчовим трактом потрібні жири, а також мінеральні речовини. Вітамін А бере участь в окисно-відновних процесах, регуляції синтезу білків, сприяє нормальному обміну речовин, функції клітинних і субклітинних мембран, відіграє важливу роль у формуванні кісток і зубів, а також жирових відкладень; необхідний для росту нових клітин, уповільнює процес старіння. Вітамін А необхідний для нормального функціонування імунної системи і є невід'ємною частиною процесу боротьби з інфекцією. Застосування ретинолу підвищує бар'єрну функцію слизових оболонок, збільшує фагоцитарну активність лейкоцитів і інших чинників неспецифічного імунітету. Вітамін А захищає від простуд, грипу та інфекцій дихальних шляхів, травного тракту, сечових шляхів. Вітамін А необхідний для підтримки і відновлення епітеліальних тканин, з яких складаються шкіра і слизові покриви, благотворно впливає на функціонування легенів, а також є хорошим доповненням при лікуванні деяких хвороб шлунково-кишкового тракту (виразки, коліти). Бере участь в синтезі стероїдних гормонів (включаючи прогестерон), сперматогенезе. Захищає мембрани клітин мозку від руйнівної дії вільних радикалів, при цьому β-каротин нейтралізує найнебезпечніші види вільних радикалів: радикали поліненасичених кислот і радикали кисню. Антиоксидантну дію β-каротину відіграє важливу роль в запобіганні захворювань серця і артерій, він володіє захисною дією у хворих стенокардією, а також підвищує вміст в крові «корисного» холестерину (ліпопротеїди високої щільності).

вітамін E (a-токоферол) охороняє вітамін А від окислення як в кишечнику, так і в тканинах. Отже, якщо є нестача вітаміну Е, організм не може засвоїти потрібну кількість вітаміну А, і тому ці два вітаміну потрібно приймати разом.

У арахісі містяться: білки, жири, вуглеводи, вітаміни (В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), ніацин (вітамін В3 або вітамін РР), вітамін С (аскорбінова кислота), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор) , мікроелементи (залізо), амінокислоти. Арахіс має жовчогінну дію, корисний при виразковій хворобі і гастритах, нормалізує процеси кровотворення, сприяє оновленню клітин шкіри, покращує слух, пам'ять і увагу, і благотворно впливає на статеві функції.

Завдяки великій кількості антиоксидантів (представлених в основному на поліфеноли), що входять до складу арахісу, він є відмінною профілактикою захворювань серцево-судинної системи, утворення злоякісних пухлин і процесів раннього старіння. За останніми д анним по вираженості антиоксидантної дії арахіс стоїть на одному рівні з ожиною та суницями, і поступається лише гранату. Високий вміст протеїнів в арахісі досить швидко викликає відчуття ситості, що використовується в різних дієтах, крім того білки цього горіха характеризуються оптимальним співвідношенням замінних і незамінних амінокислот (фенілаланін, тирозин, аспарагін, гліцин), через що мають високий рівень засвоюваності. Фенілаланін - використовується організмом для виробництва тирозину і трьох важливих гормонів (епінерфіна, норепінефріна, тироксину), грає важливу роль в синтезі інсуліну, папаина і меланіну. Норепінерфіна - передає сигнали від нервових клітин до головного мозку, підтримує організм в стані неспання і сприйнятливості, зменшує відчуття голоду, допомагає поліпшити роботу пам'яті, антидепресант. Тирозин - нормалізує роботу надниркових залоз, щитовидної залози, створення червоних і білих кров'яних тілець. В організмі тирозин перетворюється в дофамін, який регулює тиск крові і сечовипускання, викликає посилене виділення гіпофізом гормону росту. Тирозин є незамінною амінокислотою для дорослих чоловіків, які страждають на фенілкетонурію. Аспарагин (аспарагінова кислота) - бере участь в роботі імунної системи і синтезі ДНК і РНК, сприяє перетворенню вуглеводів в глюкозу, нормалізує вміст аміаку в організмі. Гліцин - бере активну участь в забезпеченні киснем утворення нових клітин, у виробленні гормонів, відповідальних за посилення імунної системи. Гліцин важливий для створення сполучних тканин, є вихідною речовиною для синтезу для інших амінокислот і речовин, в тому числі гемоглобіну і креатину, без якого неможлива ефективна робота м'язів.

Рекомендується застосовувати в лікувально-профілактичних цілях при:

• серцево-судинних захворюваннях;

• гастроентерологічних патологіях;

• захворюваннях периферичної нервової системи, в т.ч. при остеохондрозі і радикуліті;

• коригування порушення жирового обміну;

• захворюваннях жіночої статевої сфери , включаючи гормональнозалежні пухлини (фібріоми, міоми, мастопатія та ін.).

Для:

• нормалізації роботи нервової системи;

• нормального функціонування печінки, серцевого м'яза, ендокринної та видільної систем.

Дозування і спосіб застосування:

Дорослим по 2 таблетки 3 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, запити 100 мл рідини.

Курс застосування 8-12 тижнів . При необхідності - повторити курс через 2-3 тижні.

Попередження: дітям до 14 років, вагітним і годуючим груддю жінкам за рекомендацією лікаря. Можлива індивідуальна непереносимість компонентів.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Взаємодії з іншими ліками: сумісний з лікарськими засобами.

Побічні дії: не встановлені.

Поживна цінність: г/100 г продукту: білки - 5,0 г, вуглеводи - 14,89 г, жири - 0,94 г.

Інформація про калорійність: ккал/100 г: 72.

Форма випуску: 90 таблеток по 0.6 г.

Термін придатності продукту: 24 місяці.

Розроблено спільно з Національним фармацевтичним університетом (Україна, Харків).

Затверджено МОЗ України. Висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/51945 від 20.05..2011г., №05.03.02-06/3839 від 16.02.2016г.

ТУ У 15.8-32133306-002: 2011

Консультації лікаря по телефону 067 572 6922

www.biolika.ua

Деталі товару

Відгуків: 0

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: