З приходом весни наш організм потребує особливої ​​підтримки та піклування: потрібно позбутися від накопичених за зиму шлаків і токсинів, «очиститися» від наслідків перенесених простудних захворювань (і, з визнаних з ними, прийомів лікарських засобів, в тому числі - антибіотиків ) поповнити запас вітамінів. А звуки природи, що прокидається від сну природи, щебет птахів і дзвін капели «пробуджують» в нас бажання бути здоровими, повними енергії і виглядати по-весняному свіжо, молодо і красиво.

В повній мірі задовольнити всі весняні потреби нашого організму можуть пектіносержащіе фітопродукти Яблопекттм.

очищає!

Приємний на смак, з освіжаючою м'якою кислинкою «Яблопект» (моно) допоможе провести справжнє генеральне прибирання нашого організму.

Потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, пектинова маса «Яблопект» утворює нерозчинні комплекси з іонами важких металів, радіонуклідами, іншими токсинами, і виводить їх з організму. Екстракт листя стевії, що входить до складу Яблопектатм, підсилює властивості пектину знижувати гнильні процеси в кишечнику, нормалізувати його мікрофлору, усуваючи процеси дисбіозу.

Від пильної уваги цього потужного природного абсорбенту НЕ сховаються ні наслідки рясних застіль цілої низки зимових свят, ні похибки в харчуванні, ні підводні камені, ретельно замасковані вірусами і бактеріями, які атакували нашу імунну систему протягом усього осінньо-зимового періоду.

Порушуючи тему святкових застіль, тим, хто звик відзначати масляну тиждень, згідно з усіма слов'янськими традиціями, радимо звернути увагу на «Яблопект» (Антиоксидантний). Цей Фітопродукт призведе в норму кислотно-лужний баланс нашого організму після вживання смаженої, солоної і копченої їжі, допоможе швидше позбутися від хворобливого стану і інтоксикації, викликаних вживанням алкогольних напоїв.

Підсумком очищення, який подарує нашому організму « Яблопект »стане приплив сил, бадьорості і легкість у всьому тілі.

оздоровлює!

У весняний період наш організм відчуває гостру нестачу вітамінів, мінералів і макро- і мікроелементів. Через вимушену вітамінної дієти ми відчуваємо сонливість (або ж навпаки - безсоння), дратівливість, різкі перепади настрою, порушення концентрації уваги. Словом, нервова система і внутрішні органи починають вередувати в унісон мінливої ​​весняної погоди - і це не кращим чином впливає на наше загальне самопочуття і зовнішній вигляд.

Досягти повної гармонії між нашим внутрішнім і зовнішнім світом нашому організму допоможе Яблопект «Вітамінний».

Яблопект «Вітамінний» збагатить щоденний раціон харчування вітамінами (А, В1, В2, С, К, Е, РР), підтримавши тим самим нашу імунну систему і роботу внутрішніх органів.

А що містяться в Яблопект «Вітамінний» мікроелементи (залізо, кремній, селен, натрій, калій, кальцій, магній) сприятливо позначаться на стані нашої нервової системи, наповнять кожну клітинку нашої шкіри здоровим сяйвом і подарують квітучий вигляд !

Рада від Біолік: Якщо так сталося, що в період холодів ви неодноразово або тривало хворіли вірусними і простудними захворюваннями - надайте вашій імунній системі комплексну підтримку за допомогою оздоровчого фітокомплексу «Біоліка - Захист імунітету». До складу цього фітокомплексу входять фіточай "Відродження", фітотаблеткі Лецитин-Биол, Моно-Биол Люцерна, клітковина з ядер арахісу і Яблопект «Вітамінний».