ЕФЕКТИВНІ СПОСОБИ ПРОФІЛАКТИКИ ОНКОЗАХВОРЮВАНЬ

Вчені до цих пір сперечаються над питанням - як уберегтися від раку або вилікувати його. За останні 100 років кількість хворих зросла вдвічі. На сьогоднішній день, завдяки численним дослідженням,  можлива профілактика онкозахворювань.

Щоб убезпечити себе необхідно дотримуватися наступних простих рекомендацій:

- Тримайте стрес під контролем!
Ваша імунна система повинна бути в оптимальному стані, щоб шукати і знищувати ракові клітини. Спокійний спосіб життя буде сприяти тому, що імунна система стане більш сильною. Контролювати рівень стресу допоможуть - таблетки «Релаксо-біол», екстракт «Антистрес-біол», Фіточай «Рівновага».

- Дотримуйтеся середземноморської дієти, робіть  організм більш лужним.
Численні дослідження припускають, що середземноморська дієта з додаванням оливкової олії, фруктів і овочів, допомагає запобігти раку. Вибирайте для свого раціону цільні продукти рослинного походження, включаючи брокколі, куркуму і часник, і обмежуйте кількість рафінованого цукру і вуглеводів, насичених жирів тваринного походження, а також токсичних хімічних речовин і пестицидів. Відмовтеся від оброблених харчових продуктів, вживайте більше корисних і натуральних – УРБЕЧі: «Льон», «Асорті», «З ядер абрикосових кісточок» містять весь набір макро-і мікроелементів, необхідних нашому організму.

- Проходьте регулярні огляди у фахівців.
Дуже важливо бути активним відносно обстеження раку. Багато його форм можна вилікувати, або ж отримати кращий результат лікування, якщо діагностувати їх на ранній стадії. Крім того, проводьте регулярні огляди самостійно і уважно стежте за своїм тілом та  регулярні скринінги для виявлення раку.

- Підтримуйте здорову вагу.
Ожиріння і надмірна вага пов'язані з багатьма видами раку. Зниженню ваги сприяє прийом клітковин і фіточаю «Граціозний», Яблопекту «Чистий», «Омега-3», Екстрактів «Грація», «Ялівець», «Ламінарія», «Фукус», «Кукурудзяні рильця», «Часник», «Полин», Таблеток «Грація », «Щитонорм».

- Користуйтеся сонцезахисним кремом.
Сонцезахисний крем - це ваша перша лінія оборони, але вона не єдина. Є й інші способи захистити себе від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Коли ви перебуваєте на відкритому повітрі, завжди носіть крислатий капелюх і сонцезахисні окуляри з УФ-захистом.

- Регулярно займайтеся спортом.
Фізично активні люди довше живуть і мають більш низький ризик хвороб серця, інсульту, діабету другого типу, депресії, а також деяких видів раку (молочної залози і прямої кишки)

- Відмовтеся від куріння.

Тютюнові вироби пов'язані з розвитком цілого ряду ракових захворювань, в тому числі легень, голови і шиї, стравоходу, підшлункової залози, нирок, сечового міхура, а також товстої і прямої кишки. Кинути палити можна за допомогою екстрактів «АЇра», «Чабрецю» і «Оману».

- Не відмовляйтеся від щеплень.

Більшість людей не знають, що деякі віруси можуть викликати рак, і що існують спеціальні вакцини, які дозволяють запобігти деяким його видам. Серед інших дуже важливо отримати щеплення від ВПЛ (вірус папіломи людини, який викликає 70% випадків раку шийки матки), а також гепатитів В і С.

З профілактичною метою приймайте препарати онкостатичної дії:
Таблетки «Віта-біол», «Шоломниця байкальська», Чистотіл (таблетки, екстракт, свічки).
Екстракти «Чага», «Брокколі», «Оман», «Лопух», «Часник», Омега-3 (капсули)
Чорний кмин (олія), Урбеч з абрикосових кісточок.

Регулярно очищайте організм від шкідливих сполук за допомогою «Фітосорба» і Яблопекта. Також включіть в раціон клітковину, вона містить баластні речовини, які пов'язують канцерогени в кишківнику і попереджують виникнення раку кишківника. Концентрат «Він Віта» надзвичайно корисний для профілактики за рахунок великого вмісту кверцетину, ресверартролу - біофлавоноїдів, що захищають клітини від переродження.

Уважно стежте за своїм здоров'ям! Бажаємо Вам жити довго і щасливо!