Яблуко

  • Ціну знижено / -14,00 грн.
Available
Яблопект

Яблопект (20 шт)

ТМ "Биолика"
Код: 909-0
100,00 грн. 114,00 грн.
До закінчення
ЖКТ, серцево-судинна система. Засіб біологічної детоксикації, рекомендований МОЗ України для застосування на промислових підприємствах.

Користь яблук для здоров'я

Яблука здавна славилися своїми дивними смаковими якостями і масою корисних властивостей. Не дарма в російських казках їх називали «молодильні». У давнину плоди яблуні були наділені особливим сакральним змістом: вважалися символом цнотливості, надії, символом життя і родючості. Ці фрукти буквально вплетені в російський фольклор і культурні традиції. Чого вартий тільки великий слов'янське свято першого врожаю - Яблучний Спас? Саме в цей день до столу подавали різні кулінарні вироби з яблук. У багатьох селах таку традицію можна зустріти і по сей день.

Яблуко, користь якого для організму величезна, має бути в раціоні харчування кожної людини щодня. Соковиті плоди яблуні, що володіють дивовижним смаком, незабутній нами з дитинства, наділені масою поживних речовин.

Корисні властивості яблука визначені багатим хімічним складом плодів . Харчова цінність представлена ​​білками, вуглеводами, жирами і харчовими волокнами. Чимало в яблуці і різних кислот: яблучної, лимонної, винної, і поліненасичених моно-кислот, пектинів, цукрів, вітамінних речовин і мінералів. Також вони відрізняються невисокою калорійністю. У 100 грамах фрукта міститься всього 47 кілокалорій. Крім того, в яблуках багато калію, кальцію, магнію, натрію, фосфору, селену фтору, цинку, бору та т.д. Недолік більшості з цих речовин в організмі призводить до серйозних проблем зі здоров'ям, дисфункциям систем і органів. Але особливо важливі в яблуках окремі групи речовин, без яких страждає наш зір, шкіра, волосся і внутрішні системи організму. У яблуках містяться біофлавоноїди (вітамін Р). Ці речовини добре зміцнюють судинну систему. Знижують рівень проникності венозних стінок, що особливо актуально для людей після 40 років. Біофлавоноїди збільшують концентрацію аскорбінової кислоти в організмі, нормалізує кисневий обмін в тканинах. Бере участь в роботі ендокринної системи. Допомагають зупинити кровотечі, і сприяють швидкій регенерації тканин. Всі знають, що в яблуках багато заліза. І цей елемент дуже важливий для підвищення рівня гемоглобіну.

Не варто забувати про високий вміст в яблуках калію - незамінного елемента для роботи серцевого м'яза. Він надає потужний сечогінний вплив, виводить з організму зайву рідину і сіль. Як і в інших різновидах виду зерняткових, в яблуках переважає фруктоза. На відміну від сахарози і глюкози, вона корисніша і легкоусвояемая. Вона повільно перетравлюється, але швидко виводиться з крові, не підвищуючи рівня цукру. Тому яблука корисні людям, схильним до цукрового діабету. Цей елемент переходить в гликогеновие кислоту. Глікогенових кислота насичує м'язові тканини, органи і системи енергією, надає людині витривалість і силу. Наявність пектинів допомагає організму формувати з'єднання з токсичними металами і виводити їх. Це особливо актуально для міських жителів, оскільки там повітря, більш забруднений викидами, які потрапляють в кров людини. Крім того, пектинові речовини розщеплюють шкідливий холестерин і виводять його з крові. Це перешкоджає формуванню атеросклеротичних бляшок, серцевої недостатності, і іншим проблемам пов'язаним з розвитком атеросклерозу.

Яблуко корисні властивості якого відомі давно, при регулярному вживанні робить благотворний вплив на організм:

  • - Стимулює роботу шлунково-кишкового тракту, завдяки клітковині.
  • - Нормалізує апетит, стимулюючи вироблення шлункового соку.
  • - Зміцнює імунітет, завдяки багатому вітамінному комплексу.
  • - Підвищує рівень заліза в крові, перешкоджає розвитку анемії.
  • - Дає сечогінний і жовчогінний ефект, очищаючи організм.
  • - зменшує рівень «поганого» холестерину в крові.
  • - Зміцнює серцево-судинну систему.
  • - Прискорює метаболічні процеси в організмі.
  • - Укрепля5ет нервову систему, допомагають перенести стрес.
  • - Перешкоджає появі злоякісних новоутворень.
  • - Сприятливо діє на шкіру і волосся.

Застосування яблука

Яблука широко використовуються в народній медицині проти різних хвороб. Використовується шкурка і м'якоть рослини. Насіння і серцевину краще видаляти - вони містять токсіни.От недокрів'я потрібно щодня з'їдати по півкіло яблук зелених сортів. Шкірку не очищати. Тривалість дієти - місяць. Якщо немає алергічних реакцій, щодня готувати вітамінний фреш з яблучного та морквяного соків в співвідношенні 80 до 20. Курс лікування фрешами - дві неделі.От бронхіту також допоможуть яблука. Слід зняти шкірку з яблук, нарізати рівними часточками. Скласти в каструльку і залити літром води. Томити на середньому вогні хвилин п'ятнадцять. Яблучний відвар остудити. Приймати по три склянки на добу за півгодини до їди. Можна додати чайну ложечку меду. Від кашлю очищені від шкірки яблука і одну середню цибулину протирають через дрібну тертку. Додають столову ложку меду і добре перемішати. Пити по одній столовій ложці перед кожним прийомом їжі, але не частіше трьох разів на день. При ларингіті допомагають листя плодів. Дві столові ложки сушеного листа на 250 мл окропу. Залишити настоюватися не менше двох годин. Настій пити по півсклянки щодня.

Яблуко застосовується в народній медицині досить широко. Від болю в шлунку досить одного великого зеленого яблука. Натерти на крупній тертці разом з шкіркою. Додати трохи меду. Їсти з ранку на порожній шлунок. Від запорів два яблука порізати дольками середнього розміру. Залити склянкою свіжого молока і 125 мл води. Суміш проварити не довше ніж семи хвилин. Приймати натщесерце за годину до ранкового прийому їжі. При каменях в сечовому міхурі в народній медицині рекомендується приймати яблучний відвар. Три плода зі шкіркою подрібнити довільно на шматочки середніх розмірів. Додати літр крутого окропу. Томити на малому вогні хвилин десять, злегка помішуючи. Остудити і додати меду або цукру для поліпшення смаку. Пити по півсклянки тричі на день. Курс лікування - два місяці.

Які вітаміни в яблуці відомо здавна. Перш за все - це аскорбінова кислота. З'ївши одне яблуко, можна на 25% задовольнити добову потребу у вітаміні С. Максимальна концентрація виявлена ​​в кислих яблуках. Аскорбінова кислота надає захисні сили організму, зміцнюючи імунну систему. Стінки судин стають еластичною і стійкіше до проникнення шкідливих токсинів. Вітаміну А в яблуках більше, ніж в апельсинах. Вітаміни групи В необхідні для нормального функціонування нервової системи. При внесенні яблук в харчовий раціон слід враховувати, що компоненти руйнуються в ході теплової обробки. Тому яблука потрібні організму в свіжому вигляді. При нестачі вітамінів можливе послаблення організму, зниження розумових здібностей і пам'яті.

Вітаміни в яблуці роблять продукт корисним для кожної людини, підходять і для малюків. Це один з перших продуктів, який вводять в прикорм педіатри. Приблизно з 6-7 місяців для малюків на грудному вигодовуванні, і з чотирьох-п'яти для тих, хто на штучному вигодовуванні. Вони зміцнюють імунітет, кісткову систему, прискорюють прорізування зубів, і насичують організм вітамінами і корисними речовинами, необхідними дитині в період зростання і розвитку.

Яблуко препарати , представлені в асортименті нашої продукції - це серія «Яблопект» І суперкомплекс-БІОЛ ». Збалансований «Супекомплекс- біол» - це добова норма ідеально підібраних і життєво необхідних вітамінів і мінералів для підтримки вашого тонусу, працездатності і активного довголіття.

Препарати з яблук особливо корисні плоди для жінок. У них багато фолієвої і пантотенової кислоти, яка необхідна під час вагітності. Ретинол і токоферол благотворно діють на шкірні покриви і стан волосся і нігтів. Залізо і калій потрібні слабкій статі особливо в період менопаузи. Кальцій зміцнює кісткові тканини, що перешкоджає появі остеопорозу. Це ідеальний продукт для розвантажувальних днів.