«Із задоволенням користуюся продукцією нашої компанії вже давно. Вирішила практично всі свої проблеми зі здоров'ям. Більше 20 років страждала від гіпертонії. Тиск був 160/100 мм рт.ст. Приймаю екстракт «Каштана» і таблетки «Антіварікоз- біол» близько півроку. Роблю щодня гормональну гімнастику і систему вправ Ніші «Золоті правила здоров'я». Тиск стало поступово нормалізуватися. Пройшла чистку «Фітосорбом» і додала таблетки «Капіляр-біол», через 1,5 місяці прийому з подивом помітила, що мій тиск стабілізувався-120/85 мм рт.ст. На протязі декількох місяців тримаю контроль, але тонометр видає такі ж результати! »
« Потягнула литкового м'яза, вранці боліла нога, не могла на неї наступити. Тампоном завдала бальзам «Монастирські знахідки» від коліна до стопи, через 20 хвилин біль вщух, через добу вже нічого не турбувало! »
« Фітосорбом »користуюся давно при різних отруєннях і застудах. Це діоксид кремнію з екстрактом звіробою і ехінацеї.
При високій температурі, нудоті, рвоте- це кращий засіб. У грудні захворіли внукі- заразилися ротавірусної інфекцією, а після них і я (це «кишковий грип» висока температура, нудота, пронос і блювота). Лікувалися виключно Фітосорбом- (1 ст.л. порошку на 10 кг ваги в розведенні з водою) і симптоми зникли на другу добу. А в інфекційній лікарні процес одужання займає тривалий час (крапельниці, уколи і т.д.) і коштує недешево.
Вважаю, що це засіб повинен бути в кожній домашній аптечці !! »