Гарбуз

  • Ціну знижено / -14,00 грн.
Available
Інтернет магазин

Овесан

ТМ "Биолика"
Код: 716
104,00 грн. 118,00 грн.
До закінчення
Поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту, детоксикація ...

ГАРБУЗ

Гарбуз (лат. Cucurbita) - рід трав'янистих рослин сімейства Гарбузові (Cucurbitaceae). Під словом «гарбуз» зазвичай розуміються види Гарбуз звичайна (Cucurbita pepo) і Гарбуз гігантська (Cucurbita maxima), широко поширені і культивовані в Україні як харчове і кормове рослина.

Гарбуз, властивості якої використовують у народній медицині давно. обумовлені її складом. Гарбуз містить безліч вітамінів, в тому числі вітаміни групи А, С, Е і групи В, а також досить рідкісний вітамін К, від якого залежить згортання крові. Є в гарбузі і вітамін Т, який покращує всі обмінні процеси в організмі людини, що сприяє засвоєнню важкої їжі і перешкоджає ожирінню. Ось чому на неї треба звернути увагу всім тим, хто піклується про своє здоров'я. За вмістом заліза гарбуз перевершує кращі сорти яблук.

Властивості гарбуза

  • - Стимулює імунітет, підвищує опірність інфекціям.
  • - Покращує моторну функцію кишечника і жовчовивідних шляхів.
  • - Має виражену антиоксидантну та гепатопротекторну дію.
  • - Зменшує набряклість.
  • - Володіє антиалергічним властивістю.
  • - Має протизапальну і ранозагоювальну дію.
  • - Захищає від передчасного старіння, бореться з вільними радикалами.
  • - Регулює вуглеводний і ліпідний обмін. Завдяки прийому цього масла, активізує обмінні процеси в тканинах.
  • - Чудовий дієтичний продукт.
  • - Корисний продукт для чоловіків, жінок і дітей. Більш детально ми поговоримо про це нижче.
  • - Володіє протиглистовою дією.
  • - Омолоджує шкіру обличчя.

Гарбуз користь для організму людини велика:

  • - Знижує ризик виникнення патологічного переродження клітин в організмі людини.
  • - Уповільнює процеси старіння в нашому організмі.
  • - Завдяки високому вмісту калію гарбуз корисний для нашого серця, вона зміцнює судини, позбавляє від набряків і тому незамінна для людей з серцево-судинними захворюваннями.
  • - гарбуз є незамінним джерелом клітковини, тому сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, покращує перистальтику кишечника. Вона дуже хороша і для літніх людей, яким складно пережовувати їжу і для тих, хто стикається з проблемою запорів.
  • - Гарбуз має м'який жовчогінну дію. Дуже корисно їсти гарбуз при захворюваннях печінки і жовчного міхура. Сприяє загоєнню виразок шлунка та дванадцятипалої кишки.

Користь гарбуза

  • - Має сечогінну дію.
  • - сприяє виведенню токсинів з організму і надлишків холестерину.
  • - Відмінно засвоюється організмом.
  • - В гарбузі міститься велика кількість каротину, що дуже корисно для очей.
  • - Її вживають і при морської хвороби .
  • - Допомагає знизити рівень цукру в крові.
  • - Сік гарбуза має і заспокійливу дію, покращує сон.

Гарбуз, препарати якої широко представлені в асортименті нашої продукції, входить до складу УРБЕЧЕЙ« Асорті »,« Гарбуз », клітковини« Овесан »і« Гарбуз », масло« Гарбузи », Фітовіт «Протівоглдістний», свічок фірми «Еконіка» .А також входить до складу фітобальзамів для зовнішнього застосування «Ліостев».

Препарати з гарбуза відмінно очищають організм від шлаків, токсинів і різних паразитів. «Овесан» - рослинний комплекс: надає спазмолотіческое, і протизапальну дію, посилює перільстатіку кишечника. Сприяє відновленню і оптимізації якісної роботи кишечника до фізіологічної норми, підвищує тонус кишкової стінки, є оптимальним засобом при атонії кишечника (запорах), поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту і всього організму в цілому.

Гарбуз застосування її в медицині багатогранно: Як загальнозміцнюючий і тонізуючий засіб при розумовому і фізичному перенапруженні, стресах, астенізація, синдромі хронічної втоми, авітамінозах, імунодефіциті.

У гастроентерології: при хронічних гастритах, що супроводжуються печією, при гастростазе і гастроптозе; при хронічних холециститах, жовчнокам'яній хворобі, гіпотонічній і атонической дискінезії жовчного міхура; при хронічних гепатитах, жировій дистрофії печінки, неактивних цирозах; при хронічних панкреатитах з секреторною недостатністю підшлункової залози; при хронічних колітах, що супроводжуються вираженими запорами, гіпоатоніческой дискінезією товстого кишечника, доліхосігма, при дисбактеріозі кишечника, копростазе, дивертикулез, геморої поза загостренням, для профілактики спайкової хвороби.

Застосування гарбуза різноманітно

В ендокринології: профілактика цукрового діабету, ожиріння, гіпотиреозу.

В геронтології: уповільнення процесів старіння «м'яка» очищення кишечника і боротьба з запорами.

В кардіології: при гіпертонічній хворобі, атеросклерозі, ішемічній хворобі серця.

В вертебрології: артрити, остеоартрози, хвороба «Бехтерєва».

В дерматології: профілактика і лікування піодермій, трофічних уражень шкіри, волосся, нігтів.

В гематології: профілактика залізодефіцитних анемій (легких форм), капилляро-токсикозів, васкулитов, венопатій.

В паразитології: профілактика глистових інвазій і їх лікування.

Гарбуз користь для здоров'я

Гарбуз користь для чоловіків величезна, тому що в ній міститься велика кількість цинку. Гарбузовий сік допомагає чоловікам підтримувати свою чоловічу силу при хронічних простатитах, аденомі передміхурової залози; в комплексному лікуванні чоловічого безпліддя, імпотенції.

Гарбуз користь для жінок величезна. Це легкий, корисний дієтичний продукт. Сприяє схудненню. Гарбуз корисна при токсикозі вагітних, як природне протиблювотний засіб. Корисна гарбуз і для збереження нашої молодості і краси. Не випадково вона широко застосовується в косметології. І допомагає при багатьох шкірних захворюваннях, таких, як екзема, вугри, фурункули.