Антивір-біол (90 шт)

431
114,00 грн.

Активізує захисну, детоксикаційну функції, імунітет, клітинні і гуморальні механізми ...

Опис

«Антівір-біол»

Форма випуску: таблетки

Дієтична добавка до раціону харчування


«Антівір-біол» - комплексний фітопрепарат, який активізує захисну, детоксикаційну функції організму, імунітет, клітинні і гуморальні механізми відповідальні за антимікробну, противірусну захист; пригнічують розвиток патогенних вірусів і мікроорганізмів; протистоїть вірусним інфекціям і простудних захворювань.

Склад: кальцію пектинати, часник, коренеплоди буряка, корінь хрону, продукти бджільництва.

Проблема лікування придбаних імунодефіцитних станів і захворювань, викликаних вірусними інфекціями, надзвичайно актуальна. Патологічний процес, обумовлений недостатністю імунної системи, як правило, тривалий і важко піддається лікуванню. «Антівір-біол» розроблений як загальнозміцнюючий засіб з метою підвищення опірності організму несприятливим умовам, особливо в період респіраторних і простудних захворювань.

пектинати відносяться до пектиновим речовин, фізіологічно близьким організму полісахаридів, які грають роль санітарів, виводячи токсини основного характеру. Пектинати регулює окислювально-відновні процеси, здійснюючи антиоксидантний захист; стимулює фагоцитарну активність, поліпшуючи імунітет; відновлює Аутофлора (сукупність мікроорганізмів, присутніх в організмі определнного людини) кишечника. Маючи високі адсорбційні властивості і здатністю активізувати детоксикаційну функцію печінки, пектинати знижує накопичення в організмі будь-яких токсичних речовин (іони свинцю, стронцію, ртуті та інших важких металів, радіоактивні речовини, середньомолекулярні пептиди). Пектинати покращує засвоєння кальцію, асиміляцію вітамінів А, групи В, продукування біотину, а також активізує неспецифічну імунологічну реактивність, клітинні і гуморальні механізми, відповідальні за антимікробну і антитоксичну захист; потенціює дії біологічно активних речовин лікарських рослин; підвищує неспецифічну опірність організму до несприятливих впливів зовнішнього і внутрішнього середовища.

У цибулинах часнику посівного містяться глікозид аліін і інші сірковмісні речовини (S- метил-, S-Етил-, S-бутил-, S-Алкілцістеін-сульфоксид, S-Метілцістеін і ін.), ефірну олію (до 0,4%), фітостерини, вітаміни (С - 10 мг%, В1 - 0 , 08 мг%, В2 - 0,08 мг%, В6 - 0,60 мг%, нікотинова кислота - 1,2 мг%), органічні кислоти, вуглеводи, полісахарид інулін, жирне масло (сліди). Часник містить значну кількість калію, кальцію, натрію, магнію, фосфору, заліза, марганцю, цинку, йоду, міді. Часник стимулює виділення шлункового соку і жовчі, посилює перистальтику кишечника, знижує патогенну і сприяє розвитку нормальної кишкової флори, згубно діє на гостриків, розширює кровоносні судини, знижує кров'яний тиск, збільшує амплітуду і уповільнює ритм серцевих скорочень, підвищує діурез, сприяє розрідженню густих мокротиння при бронхітах.

Лікувальне значення буряка обумовлено наявністю в ній багатьох фізіологічно активних речовин в кількостях, які мають лікувально-профілактичне значення. У буряках містяться цукри (сахароза, глюкоза, фруктоза), органічні кислоти (щавлева, яблучна, лимонна), пектини, білок, бетаїн каротин, аскорбінова кислота, вітамін В1, вітамін В2, барвники та сполуки калію (288 мг%), магнію ( 40-45 мг%), заліза (1400 мкг/100 г), міді (140 мкг/100 г), ванадію, бору, йоду, марганцю, кобальту, літію, молібдену, рубідію, фтору та цинку. Вживання буряка ефективно при спастичних колітах, атеросклерозі, тиреотоксикозі, аритміях, гіпертонічній хворобі, захворюваннях печінки, атонії кишечника, хронічних запорах, при лікуванні цинги. Буряк посилює загальнозміцнюючий і протизапальну дію речовин входять до «Антівір-біол».

Коріння хріну звичайного містять вітаміни С - 250 мг%, В1, В2, РР, вуглеводи пентозани - 3%, сахарозу - 1,5%, глюкозу, галактозу, арабинозу, ксилозу, полісахариди, галактуроновой кислоту, тіоглікозіди синигрин, глюконастурцін, флавоноїди, сапоніни, гірчичне масло (0,15-0, 21%), мінеральні солі азоту (7,9 мг%), калію (579 мг%), кальцію (119 мг%), магнію (35,8 мг%), заліза (2,03 мг%), міді (0 , 14 мг%), фосфору (70 мг%), сірки (212 мг%), хлору (18,8 мг%). Використовують як ефективний профілактичний засіб від грипу і як протицинговий засіб. Ефективний при посиленій розумовій і фізичній роботі, авітамінозі С і схильності до кровоточивості.

До складу меду входить близько 300 різних речовин: цукру - фруктоза і глюкоза, зольні елементи, ферменти, органічні кислоти, азотисті сполуки, вітаміни, ароматичні, біологічно активні речовини. 4/5 загальної маси меду становлять цукру плодовий і виноградний - 75%простих цукрів (глюкози, як правило, близько 35%, фруктози - 40%), які повністю засвоюються організмом людини. Крім цукрів, в меді є залізо, фосфор, марганець, кобальт та інші мікроелементи, необхідні для утворення крові і зростання кісток. До складу крові людини входять 20 амінокислот і 24 мікроелемента, з яких 22 містяться в меді. З вітамінів в меді переважають B1, B2, B3, пантотенова, нікотинова (РР), аскорбінова кислота (С) і ін.

Мед має бактерицидну дію, підсилює обмін речовин, прискорює регенерацію тканин, має протизапальну, розсмоктуючу і тонізуючу дію, нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту, стимулює функцію внутрішніх органів, полегшує перебіг туберкульозу легенів, попереджає склероз, нормалізує сон, стимулює захисні сили організму.

Рекомендується застосовувати в лікувально-профілактичних цілях при:

• вірусних, бактеріальних інфекціях (грип, ГРВІ, ГРЗ);

• захворюваннях органів дихання (бронхіти, бронхоектатична хвороба, пневмонія).

Для:

• покращення ення імунітету;

• загальної детоксикації організму.

Дозування і спосіб застосування:

Дорослим по 2 таблетки 3 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, запити 100 мл рідини. Курс застосування 8-12 тижнів. При необхідності - повторити курс через 2-3 тижні.

Попередження: дітям до 14 років, вагітним і годуючим груддю жінкам за рекомендацією лікаря. Можлива індивідуальна непереносимість компонентів.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Взаємодії з іншими ліками: сумісний з лікарськими засобами.

Побічні дії: не виявлені.

Поживна цінність: г/100 г продукту: білки - 5,0 г, вуглеводи - 14,89 г, жири - 0,94 г.

Інформація про калорійність: ккал/100 г: 72.

Форма випуску: 90 таблеток по 0.4 г.

Термін придатності продукту: 24 місяці.

Розроблено спільно з Національним фармацевтичним університетом (Україна, Харків).

Затверджено МОЗ України. Висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/51945 від 20.05..2011г. №05.03.02-06/3839 від 16.02.2016г.

ТУ У 15.8-32133306-002: 2011

Консультації лікаря по телефону: 067 572 6922

www.biolika.ua

Деталі товару

Відгуків: 0

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: