Яблопект - все під контролем!

Про зашлакованості організму і його наслідки сьогодні знають всі: кудись дуже швидко випаровується колишня краса, бадьорість, енергійність, а на зміну їм приходять дратівливість, втома, зайві кілограми, і хронічні захворювання, назви яких ви чули ну хіба що в медичних програмах.

Намагаючись якомога швидше повернути втрачене здоров'я, ми зазвичай шукаємо диво-таблетку від усіх хвороб або чудо-спосіб миттєвого позбавлення від шлаків . На якийсь час «таблетки» прибирають хворобливі відчуття, а «клізми» приносять полегшення, але проходить час, і «до болю знайомі симптоми» повертаються знову. А все це відбувається тому, що ми не можемо (або не хочемо) усунути причини, які послужили поштовхом для розвитку хвороб. Незбалансоване харчування, проживання в екологічно несприятливих районах, шкідливі звички можуть стати причиною переходу хронічних захворювань в злоякісну форму.

* Їжа з фаст-фуду - просякнута канцерогенним жиром, внаслідок чого викликає проблеми з шлунково-кишковим трактом, гастрит, виразкову хворобу;

* Напої з вмістом коли - збільшують виведення з організму кальцію;

* Нітрати - сприяють розвитку патогенної кишкової мікрофлори, провокують захворювання щитовидної залози;

* Пестициди - викликають хронічну стомлюваність і провокують алергічні реакції, сприяють накопиченню солей важких металів в організмі;

* Консерванти - викликають ураження печінки і кисневе голодування організму;

щоб допомогти своєму організму прийти в норму - досить збагатити свій раціон харчування якісними продуктами, вирощеними без нітратів і пестицидів, збалансувати раціон харчування таким чином, щоб 1/3 ег про становили нежирні м'ясні продукти, а 2/3 - фрукти і овочі, регулярно вживати трав'яні чаї (композицію трав, яка буде максимально корисною для вас, може підібрати тільки фахівець! ) Відмова від шкідливих звичок і алкоголю також сприятливо позначиться на вашому самопочутті і зовнішньому вигляді.

Якщо втілити в життя таку програму Краси і Здоров'я для вас з якоїсь причини складно - ви живете в промисловому мегаполісі, працюєте на шкідливому виробництві, змушені приймати антибіотики або інші ліки, працюєте в умовах безперервного цейтноту, недосипаєте, а з усіх фізичних навантажень ви можете собі дозволити лише нескладну ранкову гімнастику - неоціненну допомогу вашому організму надасть унікальний фітопрепарат Яблопект *.

Яблопект ™ - впевнений баланс!

Основу цього продукту становить композиція яблучного пектину, вітамінів, мікроелементів і лікарських трав.

Яблопект розроблений Українським науково-дослідним інститутом промислової медицини. І на сьогоднішній день його ексклюзивним виробником в Україні є ТОВ "Біоліка" .яблопект

Яблопект ™ виконує чотири основні функції, які складають основу повноцінного життя будь-якої людини: ОЧИЩЕННЯ від шлаків і токсинів, ПРОФІЛАКТИКА захворювань, збереження КРАСИ і ЗДОРОВ'Я *.

ОЧИЩЕННЯ. Яблопект - легко доступний пектин, який є найпотужнішим абсорбентом. Тому він ефективно очищає організм від накопичених шлаків і токсинів, ліквідує токсичний вплив антибіотиків, зменшує медикаментозне навантаження, нейтралізує вплив на людину радіоактивних елементів, іонів токсичних металів і пестицидів.

ПРОФІЛАКТИКА. З профілактичною метою Яблопект можна приймати при порушеннях видільної функції нирок, поліпшення роботи серцево-судинної системи, хронічних гастритах, колітах, виразковій хворобі, атеросклерозі, дисбактеріозі, імунодефіцит. Яблопект - знижує рівень холестерину, тому він незамінний як в профілактиці, так і в комплексному лікуванні ожиріння і цукрового діабету. Яблопект перешкоджає вимиванню з кісток кальцію, що дозволяє рекомендувати його як підтримуючий фітопрепарат при остеопорозі. Завдяки унікальному складу, Яблопект рекомендується вживати для нормалізації кислотно-лужного балансу людям, як з підвищеною, так і зі зниженою кислотністю шлунка.

КРАСА і ЗДОРОВ'Я. Ті, хто вже випробував на собі благотворну дію Яблопект, одностайно називають його «молодильні яблуком». Вміщені в ньому пектин, вітаміни А, В1, В2, С, К, Е, РР, мікроелементи селен, калій, кальцій, магній уповільнюють процеси старіння, роблять позитивний вплив на стан шкіри і волосся, збільшують ефективність антицелюлітних процедур. Людям з надмірною вагою Яблопект швидко і без побічних ефектів допоможе зняти набряклість і позбутися зайвих від кілограмів.

Щоб надати максимальне позитивне, «цільове» вплив на організм людини, фахівцями були розроблені кілька видів Фітопродукт Яблопект ™: « для жінок »,« Антиоксидантний »,« Жовчогінний »,« Легеневий »,« Протиалергічний »,« Вітамінний ».