Кожна жінка бажає бути красивою. Це аксіома, вона не підлягає доведенню або сумніву, вона є істинною незалежно від того, що ми розуміємо під словом «краса» ... А краса людини - це естетична категорія, яка позначає досконалість, гармонійне поєднання різних аспектів людини, при якому він викликає у спостерігача естетичну насолоду. А якій жінці не хочеться викликати естетичну насолоду у тих, хто на неї дивиться?

Можна бути гарним від природи, а можна зробити себе красивою самостійно, тобто фізична краса - це похідне від здоров'я і доглянутості. При цьому важливе значення набувають духовні якості і самодостатність. Таким чином, можна легко вивести «формулу краси» - фізичне і духовне здоров'я, гармонійно розвинена особистість, правильний догляд, природність і впевненість в собі!

Як визначити красивий чи людина? Які критерії фізичної краси? Найчастіше називають такі критерії: гладка і щільна шкіра, густе волосся, ясні очі, яскраві губи. Погодьтеся, що тільки здорова людина відповідає цим критеріям. Значить в основі краси - здоров'я і догляд!

Підтримувати красу шкіри і волосся можна з використанням різних засобів - кремів і масок, гелів для душу та шампунів, при цьому важливо пам'ятати про те, що найкращі результати дають натуральні кошти. Вони не забивають пори, не викликають роздратування, забезпечують детоксикацію і захист від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Які ж компоненти доглядає косметики є найкращими з точки зору забезпечення необхідного догляду і безпеки? Косметологи і дослідники вважають найкращими інгредієнтами шампунів і гелів такі речовини:

1) Бетаин: значно пом'якшує шампунь, дозволяє знизити концентрацію солей в шампунях і гелях, що покращує його якість і робить більш безпечним;

2) Діетаноламіди жирних кислот кокосового масла: натуральне поверхнево-активна речовина, яка використовується як загусник і стабілізатора піни. Крім того, вони захищають шкіру і волосся від жорсткого знежирення при митті, тим самим борються з проблемою швидкого засолювання коренів волосся.

3) Масла й віск: так як при митті шампунем з додаванням масел і воску відбувається обмін жирів між шампунем і поверхнею волосся. Брудний жир відмивається, а волосся вмощуються масло.

4) сульфосукцинат, ефірокарбоксілати, саркозінати, гліцинат: роблять шампуні і гелі м'якими, знижують ризик появи подразнень;

5) Амінокислоти ( білки) і вітаміни: захищають волосяний стрижень, відновлюють структуру волосся, живлять шкіру і волосся.

6) Екстракти рослин: підвищують активність засобів по догляду і забезпечують додатковий догляд - зволоження, зміцнення, відновлення, еластичність, гладкість , м'якість, фітозащіту.

7) Алантоїн: пом'якшує роговий шар шкіри, сприяючи відділенню відмерлих клітин, і стимулює регенерацію тканин. Вводиться до складу косметичних засобів для звуження пор, пом'якшення і регенерації шкіри.

Вибираючи шампуні і гелі, що містять перераховані компоненти, ми забезпечуємо м'який і дбайливий догляд за тілом і волоссям. В результаті отримуємо нев'янучу красу!

Де знайти такі шампуні і гелі? Торгова марка Біоліка пропонує серію засобів для догляду за волоссям і тілом:

1) Шампунь для всіх типів волосся «Три цінних компонента», що містить екстракти вівса, магнолії і мигдалю - відновлює, зміцнює і зволожує волосся, надає їм обсяг.

2) Гель для обличчя і тіла «Три цінних компонента», створений на основі екстрактів вівса, волошки і алое - м'яко очищає шкіру, живить, пом'якшує і відновлює її.
< br/> 3) Гель для інтимної гігієни «Три цінних компонента», до складу якого входять екстракти вівса і ромашки, молочний протеїн - м'яко очищає інтимні зони, чи не порушує природний кислотно-лужний баланс; має захисні властивості.

4) Біоактивні шампунь-бальзам, що містить екстракти рослин-біостимуляторів (женьшень, родіола рожева, заманиха висока, левзея, лимонник китайський, алое) - сприяє росту волосся, відновлення їх густоти і блиску , захищає від втрати волосся.

5) Шампунь-інтенсивний догляд, створений на основі протеїнів шовку і вітамінного комплексу - відновлює структуру волосся, живить їх і робить м'якими, слухняними, блискучими і здоровими.

Шампуні і гелі ТМ Біоліка не містять лаурилсульфат натрію! Вони безпечні і ефективні. Найбільш цінними компонентами цих коштів є екстракти цілющих рослин, бетаїн, алантоін, амінокислоти і вітаміни (шампунь-інтенсивний догляд), етаноламід жирних кислот кокосового масла.

Якщо перед миттям волосся, в шампунь додати три краплі рослинного масла холодного віджиму «Кунжут» або «Гарбуз» торгової марки Біоліка, то волосся придбають додатковий блиск!

Пам'ятайте, що в основі краси - здоров'я і правильний догляд! Дбайте про свій організм за допомогою натуральних фітопрепаратів, доглядайте за собою за допомогою ефективних і безпечних засобів!