«Аритмія, тиск, болі в суглобах, дратівливість, швидка стомлюваність - класичний набір проблем для вашого віку. Так влаштоване життя - в організмі відбуваються вікові зміни і з цим нічого не можна вдіяти! Таблеток від старості не існує ... »На жаль, цю фразу з вуст лікарів дуже часто доводиться чути тим, кому« за шістдесят ». А адже ще так багато хочеться зробити в житті саме після шістдесяти: допомогти дітям омолодити сад на дачі, підтримати онуків під час навчання, поділитися з правнуками «переказами старовини глибокої» і, звичайно ж, освоїти комп'ютер! Як бути, якщо список старих «болячок» більше схожий не на амбулаторну карту, а на медичний довідник? Для початку - відкинути все непотрібне і з легкістю відправитися вперед до наміченої мети - здорового та повноцінного життя! Легкий старт Непотрібне - це шлаки, токсини і «дбайливо збережені» нашими суглобами солі. Міцно влаштувалися в вашому організмі за роки життя - саме вони служили причиною порушення обміну речовин, швидкої стомлюваності, зниження імунітету, змушували «пустувати» то серце, то печінку.

Распрощаться вашому організму з цим непотрібним вантажем допоможе унікальний фітопрепарат Яблопект.

«Яблопект» розроблений Українським НДІ промислової медицини і на сьогоднішній день його ексклюзивним виробником в Україні є ТОВ «Біоліка».

до складу його приємних на смак швидкорозчинних шипучих таблеток, входять пектиновмісні речовина, вітаміни, мікроелементи і лікарські трави. Яблопект розріджує і немов губка вбирає в себе навіть самі застарілі шлаки і солі, а потім виводить їх з організму природним шляхом.

Уже з перших днів прийому цього фітопрепарату ви відчуєте бадьорість і приплив енергії: таким чином, ваші печінку, судини і шлунок віддячать вам за «генеральне прибирання» організму і можливість працювати в чистих умовах.

Для того щоб ваш старт на шляху до оздоровлення був не тільки легким але і максимально ефективним, розроблені кілька видів фітопрепарату «Яблопект»: «Вітамінний», «Жіночий», «Послаблюючий», «Антиоксидантний», «Жовчогінний» і «Легеневий».

Не шкодуючи живота свого ...

Саме так багато хто з вас жили і харчувалися протягом усього життя: перекушування всухом'ятку, постійні стреси, нітрати, пестициди і консерванти в продуктах, неконтрольований прийом ліків і антибіотиків. Якщо при цьому ви жили в екологічно несприятливому районі

або промисловому мегаполісі - то не дивуйтеся тому, що ваш організм тримає на вас камінь за пазухою, а іноді і в печінці, і періодично влаштовує «сидячі страйки» в кишечнику.

Але якщо ви вже вирішили впевнено рухатися на шляху до оздоровлення, то ні собі, ні своєму шлунку дозволяти розсиджуватися не можна.

Джерелом енергійної роботи вашого кишечника і нормалізації обміну речовин послужить клітковина «Овесан».

На відміну більшості проносних препаратів, які діють короткочасно і вимивають з організму поживні речовини - клітковина «Овесан», вироблена ТМ Біоліка, сприяє регулярному очищенню і нормалізації роботи кишечника.

Додатковою перевагою клітковини «Овесан» є те, що вона допомагає організму зняти негативні наслідки від інтоксикацій різного походження: харчових, лікарських, алкогольних, променевих.

«Овесан» виводить токсини, радіонукліди, солі важких металів.

У свою програму оздоровлення і омолоджування «Овесан» рекомендується включати людям при порушенні обміну речовин, ожирінні, цукровому діабеті, подагрі, нирково-кам'яної хвороби , захворюваннях печінки і жовчного міхура.

засверби, плече! Розмахнися, рука!

Дуже часто люди, яким за 60 і навіть ті, хто набагато молодше, схильні думати, що причиною їх фізичну слабкість, швидку стомлюваність, погіршення пам'яті, підвищеної дратівливості, безпричинної головного болю і порушення сну є вікові зміни. Але в більшості випадків дані симптоми говорять скоріше не про вік, а про синдром хронічної втоми - «хворобливому стані», до якого схильні жителі великих міст, люди, які проживають в несприятливій екологічній обстановці або ті, хто відчуває постійні психо-емоційні навантаження.

Вирішити частину «душевних» проблем, проаналізувати складні життєві ситуації і правильно розставити пріоритети, вам допоможе психолог, а, можливо, навіть рідні та близькі люди, хороша книжка перед сном або стара добра кінокомедія.

Якщо вашу задушевну бесіду або перегляд фільму прикрасить чашечка ароматного фіточаю «бадьорить» ТМ Біоліка - вважайте, що синдрому своєї хронічної втоми ви нанесли нищівного удару.

Рослинні компоненти, що входять до склад чаю, сприяють швидкому відновленню сил, гармонізують енергетичний і фізичний потенціал, мають тонізуючий ефект, стимулюють розумову діяльність.

Навіть при нетривалому прийомі фіточаю «бадьорить», ви відчуєте незвичайну легкість у всьому тілі, приплив енергії і бажання якщо не злетіти, то обов'язково махнути з групою однодумців куди-небудь в ліс або поїхати з сім'єю на дачу посадити картоплю.

Розумні фізичні навантаження підуть вам тільки на користь. Але може трапитися і так, що відчуття легкості штовхне вас на марш-кидок по лісовій просіці або трудові подвиги. Навряд чи вашим непідготовленим м'язам і суглобам сподобається такі різкі зміни.

Тому, щоб не позбавляти себе рухової активності і не страждати від болю в попереку або хребті - візьміть за правило тримати в своїй аптечці здоров'я крем-бальзам «Біоліка».

Основний компонент цього бальзаму - суміш борсукового жиру і ведмежої жовчі традиційно вважається першим засобом при болях в суглобах і радикуліті.

Крем-бальзам «Біоліка» містить екстракт шабельника болотного, який має болезаспокійливу, антиревматическим і протизапальну дію, знімає втома і набряклість м'язів.

з кремом-бальзамом «Біоліка» підкорювати нові вершини на шляху до здоров'я буде значно легше, особливо, якщо раніше через остеохондрозу або проблем з суглобами ви вважали ці вершини недосяжними. < br/>
Від щирого серця!

Розчищаючи шлях до здоров'я і омолодження, слід також подбати про чистоту своїх сусідів. Чисті, еластичні судини допомагають головному двигуну нашого організму - серцю працювати спокійно і без перебоїв, не залишають шансів для розвитку ішемічної хвороби і захищають від інфаркту. Перешкодити судинах виконати свою високу «щиру» місію можуть атеросклеротичні бляшки, які утворюються на стінках судин через високого рівня холестерину і браку в організмі поліненасичених жирних кислот - особливо «омега-3».

Поповнити в організмі запас поліненасичених жирних кислот можна за допомогою харчування. Для цього потрібно включити в свій щоденний раціон не менше 100 гр жирної морської риби, риб'ячий жир, лляне або гірчичне масло, але найпростіше контролювати надходження в організм необхідної кількості «омега-3» - за допомогою однойменної дієтичний добавки.
< br/> До складу «Омега-3» входять поліненасичені жирні кислоти, вітамін А і Д3.Етот препарат є не лише потужним профілактичним засобом від атеросклерозу, а й значно покращує мозкову діяльність, балансує роботу нервової, серцево-судинної та імунної системи. < br/>
Рада від Біолік: Регулярне вживання дієтичної добавки «Омега-3» (особливо жінкам після 40 років) допоможе зберегти пружність шкіри і запобігти утворенню глибоких зморшок. Не випадково косметологи в усьому світі називають «Омега-3» таблетками краси і молодості.

У сьогоднішній статті ми розповіли лише про деякі фітопрепарати ТМ Біоліка, які допоможуть вам почати оздоровлення та омолодження організму, незважаючи на роки і діагнози, дозволять вам жити повноцінним життям і особистим прикладом довести, що після 60-років життя тільки починається!