Я ніколи не розуміла страшну силу цукрового діабету, поки не зіткнулася з ним віч-на-віч ... подумаєш, цукор стрибає! ?? Отримав укольчик, випив пігулку, поїв вчасно, і все нормалізувалося - нешкідливі хвороба не придумаєш, якщо все контролювати і не запускати процес ... А потім захворіла моя бабуся, і у мене відкрилися очі.
Найпростіше було - це з'їздити за інсуліном в районну поліклініку, де вона стояла на обліку, і поспілкуватися з ендокринологом (вона сама вже не могла їздити до лікаря). І потім зробити бабусі цей самий укольчик ....

А ось про те, що з собою приносить інсулінозалежних і підвищений цукор, ніхто відразу не попереджав ... І що цих всіх кошмарів з організмом можна було уникнути, просто приймаючи заздалегідь, ще до хвороби, якісь потрібні препарати, теж.

** тут я не буду описувати всі пристрасті і вдаватися в тонкощі діабету ... Скажу так - страшний не діабет, а його ускладнення - ураження сітківки і катаракта; захворювання порожнини рота. аж до того, що "сипляться зуби", аритмія і ішемічна хвороба; гепатоз печінки; нефропатія нирок; ураження судин і нервів кінцівок, в слідстві чого з'являються трофічні виразки, гангрени; підвищення кровоносної тиск; ураження нервової системи; проблеми з вагітністю - виношуванням та пологами.

Скажу лише одне: Будьте дуже пильними! Хвороба спадкова або придбанням, вона може торкнутися всі верстви населення ...
Може. Вам здасться, що я занадто панікую в плані діабету ... немає. Я просто занадто багато побачила, і хочеться застерегти людей. Адже попередити легше. ніж лікувати ...
У моєї бабусі був діабет, від якого вона і померла, у її батька також був діабет. У моєї мами і мого дядька (її дітей) у віці 50+ почав підвищуватися цукор. хоча вони далеко не ласуни ...

Як раз мамі і дядькові ще можна "зловити хвороба за хвіст", головне, не упустити цю стадію, і не дати їй розвинутися.
у мами мого чоловіка, в роду якої діабету ні у кого не було, зараз часто підвищується цукор (їй 55+). Вона з моєю мамою і дядьком в одній групі ризику, навіть. я б сказала, їй на один грам менше б варто було перейматися (тут трохи утрирую - варто звертати увагу всім! грам туди, грам сюди, не рахується ...). Але саме вона найбільше стежить з цієї всієї компанії за своїм цукром і переживає за наслідки ...

Це вона якраз натрапила на цей препарат - Цукронорм-Биол, переписала склад, проконсультувалася зі своїм лікарем, швиденько побігла і закупилась на весь курс цими пігулками ...
Ось такі препарати на травах і біодобавки їй, як нікому, до речі.

Серія" Рідна природа "від Біолік включає ряд таблетованих фітопрепаратів на основі дікорастующіх трав України. Препарати створені фахівцями "Біолік" і вченими Національного фармацевтичного університету України на базі знань народних травників із застосуванням сучасних технологій.
Цукронорм-біол - це препарат з комбінованим гипогликемическим, протизапальну і гепатопротекторну дію.

Це комплексний фітопрепарат, який також має загальнозміцнювальну, імуномодулюючі дію; регулює вуглеводний і ліпідний обмін; покращує періфіріческой кровообіг і зміцнює стінки судин.

Такі "трав'яні" пероральні гіпоглікемічні засоби призначають для лікування цукрового діабету типу 2 і при переддіабетичного стані, як допоміжний засіб, на додаток до дієтотерапії та фізичному навантаженні. Такі цукрознижувальні препарати не на всіх стадіях допомагають досягти повної компенсації вуглеводного обміну, але на ранніх етапах вони дуже і дуже ефективні.

Але трави є трави ...

з одного боку вони більш "щадні" і натуральні, з іншого боку з ними потрібно бути ще більш акуратними, ніж з "звичайними" хорошодозірованнимі ліками.
Цукронорм -біол йде в пластикових баночках з так-сяк зручними кришечками. У одній баночці - 90 таблеток по 0.4г., І діставати їх звідти доведеться частенько ....
Склад: плоди і пагони чорниці, плоди і листя шовковиці білої, трава кропиви, стулки квасолі, корінь кульбаби, зелена гречка.
Цукронорм-біол можна застосовувати не тільки коли цукровий діабет "у двері", а й при судинних порушеннях, викликаних цукровим діабетом, діабетичної ретинопатії, фурункульозі і ожирінні.

Запитаєте, навіщо аж 90 таблеток ?! Та ще й стільки пачок?

При такій дозі для дорослого по 2 таблетки 3 рази на день, з курсом 8-12 тижнів.

2 * 3 = 6 таблеток в день.

6 * 7 = 42 таблетки на тиждень.

42 * 8 = 336 табл. або 42 * 12 = 504 табл. - весь курс. А це 4-6 банок.

При необхідності потрібно повторити курс через 2-3 тижні, а це знову ті ж 4-6 банок

А ось зі способом застосування можуть бути проблеми ... Таблетки потрібно пити за 30 хвилин до прийому їжі, запиваючи 100 мл рідини. Щоб не бути голодним і не пускати слюньки півгодини після повернення додому, доведеться баночку з Цукронорм-Біоліка і пляшечку з водою носить з собою в сумці.
Засіб досить таки непогане, на даний момент пропив майже повний курс. Перерва, і буде повтор ...
До речі, Цукронорм-біол, завдяки складу, стане ще й додатковим джерелом природних вітамінів, дубильних речовин, антиоксидантів і ефірних масел рослинного походження.
Фітотерапія, як правило, не викликає алергії і звикання, і діє набагато м'якше. Трави дають хороший стійкий клінічний ефект при хронічних захворюваннях, так що при порушенні толерантності до глюкози і при цукровому діабеті вони будуть як ніколи до речі - це не просто хронічна хвороба, це вже до кінця життя ....
Рекомендую.

Це не лікарський засіб, а дієтична добавка.
Але тим більш будьте обережними, не беріть без консультації лікаря!