Є часто хворіють дитиною. Протягом останніх трьох років приєднався алергічний дерматит, енурез, дискінезія жовчовивідних шляхів, аденоїдит.
Традиційне лікування не давало ніяких результатів, стан дитини прогресивно погіршувався. Батьки були в розпачі і звернулися за допомогою на лінію консультації. В першу чергу батькам було рекомендовано дотримуватися гігієни житла- прибрати всі накопичувачі пилу (килими, вовняні ковдри, пледи). Змінити постіль -перьевие подушки, пухові перини і ковдри на речі, зроблені з синтетичних гіпоалергенних матеріалів. Позбутися від домашніх улюбленців і часто провітрювати приміщення, не курити. Збалансоване гіпоалергенні харчування без консервантів, хімічних барвників і стабілізаторів. Проведена антипаразитарна програма для всіх членів сім'ї і санація вогнищ хронічної інфекції у всіх членів сім'ї. Дитина брав екстракт «Оману», таб. «Антігельмінт- біол» і клітковину «Гарбузи». Батьки пропили «антигельмінтними комлекс». Для відновлення нормальної мікрофлори кишечника і повноцінної роботи шлунково-кишкового тракту дитині був призначений Яблопект «Чистий», таблетки «Гепато- біол», екстракт «ПроБіолікакт- біол».
Через місяць щасливі батьки відзначили, що дитина стала активніше, життєрадіснішими, покращився сон , апетит, симптоми захворювань почали зникати, ще через кілька місяців це був цілком здорова дитина!