ПОРА ЧИСТИТИ ОРГАНІЗМ!

В процесі  зашлакування організму, людина проходить сім етапів, придбаючи на цьому шляху тисячі хвороб. Шлаки, які засмічують людський організм, мають ендогенне і екзогенне походження. Ендогенні речовини потрапляють в організм разом з їжею, повітрям або просто через шкіру. Екзогенні речовини утворюються в організмі за рахунок внутрішнього метаболізму клітин. Без різниці, яке походження шлаків. В міру їх концентрації, вони впливають негативно на внутрішні органи і всі системи організму. Шлаки мають властивість накопичуватися в міжклітинному просторі, також в жировій, сполучній і кістковій тканині.

Ступені зашлакованості організму:

I ступінь - втома, токсини накопичуються в організмі людини, клітина втомлюється боротися з постійним надходженням  шкідливих речовин і в людини з'являється загальна втома.

II ступінь - головні болі, токсини, шлаки накопичуються в нервовій системі, поступають з кров'ю в головний мозок.

III ступінь - поява різних алергічних реакцій. Йде інтенсивне накопичення непотрібних речовин в організмі, і подальше накопичення в печінці і нирках, природна реакція цих органів, звільнитися від токсинів. Включається захисна функція організму, і як наслідок, можуть бути всілякі алергічні реакції, наприклад: алергія на пил, пилок, домашніх тварин, амброзію, пух, цвітіння, ліки. Як тільки інтоксикація перевищує допустимі межі, у людини спостерігається кашель, виділення слизу, мокроти. Людина нічого не робить, і у неї розвивається, як наслідок, астма, псоріаз, екзема, цукровий діабет (кожна третя людина на Україні в'язень діабету). У жінок починаються порушення по гінекології. У дітей нерідко відзначається нічне нетримання сечі.

IV ступінь - людина живе з вищепереліченими хворобами, і практично нічого не змінює в своєму житті: раціон харчування, гімнастика, вітаміни. Токсини продовжують атакувати наш організм, і з'являються вже серйозні наслідки, які проявляються такими хворобами як: кіста, фіброміоми, мастопатії, папіломи, аденоми, тромбофлебіт і всілякі пухлини, а також жирові зміни.

V ступінь - токсини проникають в хрящові і сполучні тканини, а людина складається із сполучної і хрящової тканини, і ось тут вже починаються проблеми, які називаються невиліковними або хронічними та мають властивість загострюватися. Це ревматизми, поліартрити, артроз, при якому підвищується рівень сечової кислоти в організмі, яка накопичується в суглобах і м'язах.

VI ступінь - це ожиріння, починаються безповоротні процеси в нервових каналах, так що передача нервових імпульсів по них неможлива, з - за чого виникають атонія кишківника, сечового міхура, парези, паралічі, хвороба Паркінсона.

VII ступінь - кінцевий етап недбалого ставлення до себе, безповоротні хвороби, пов'язані з розкладанням клітини органів, - онкологія. Рак - це помста природи за недбале  відношення до себе, за неправильне харчування.

Очищення організму - це дуже важлива для людського здоров'я процедура, обходити стороною її не варто.

Ми часто дивуємося, що на старечі хвороби все частіше хворіють молоді люди, навіть діти. Забруднена природа, шкідливі харчові звички, стресові ситуації погіршують обмін речовин і їх засвоюваність. Відчуття нестачі життєвих сил і проблеми із здоров'ям часто служать сигналами, що свідчать про необхідність звільнення організму від паразитів, токсинів і шлаків. З віком природне виведення шкідливих речовин погіршеється, тому застосування спеціальних засобів і народних способів очищення організму здатне значно поліпшити загальний стан.

При проведенні повного очищення організму необхідно керуватися наступними правилами:

 - очищення органів повинне проводитися в певній послідовності, порушувати яку не рекомендується, препарати під час очищення повинні прийматися, по можливості, регулярно;

- загальна тривалість курсу очищення кожного або групи органів, як правило, повинна складати не менше місяця. Якщо цей час зменшити - очищення органу буде неповним, поверхневим;

- прийом препаратів повинен відбуватися натщесерце, за 30 хвилин до прийому їжі (в інструкціях по застосуванню приведені середні норми споживання препарату за один прийом).

На початку курсу очищення необхідно керуватися наступним правилом: чим важче хворий, тим повільніше і довше повинне робитися очищення організму.

В даному випадку (важкі форми захворювання, слабкий стан здоров'я пацієнта) необхідно в 1,5-2 рази зменшувати денну дозу прийому препаратів і відповідно в стільки ж збільшувати тривалість циклу лікування кожного органу. Після проведеного очищення, організм пацієнта,  звільнившись від шлаків, що накопичилися роками, токсинів, дістає можливість ефективніше реагувати в лікувальному плані на подальші препарати, які пацієнт прийматиме в процесі лікування.

СІМ  ЕТАПІВ ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ:

1.Антипаразитарна програма та  очищення кишківника.

Боротьба з паразитами проводиться одночасно з очищенням кишківника  і допоможуть вам в цьому -
 «АНТИГЕЛЬМІНТnew-БІОЛ», екстракти «АНТИГЕЛЬМІНТ-БІОЛ», «ПОЛИНУ», «АЇР БОЛОТНИЙ», «ЧАСНИК», «ЧИСТОТЕЛ», олія «ЧОРНИЙ КМИН», клітковина «ОВЕСАН», ФІТОСОРБ, ФІТОЧАЙ «ОЧИЩУЮЧИЙ», вся клітковина в асортименті.

2. Очищення печінки
Чистять клітини печінки і сприяють їх відновленню «СОЛЯНКА ХОЛМОВА», «РОЗТОРОПША», «ГЕПАТО- БІОЛ».

3. Очищення суглобів
Солі сечової кислоти з організму виводять - «АРТРО-БІОЛ», «ШАБЕЛЬНИК», «ЛОПУХ», «БРУСНИЦЯ».

4. Очищенню бронхолегеневої  системи сприяють:
«ОМАН», «ЧАБРЕЦЬ», «ЯЛІВЕЦЬ», "СОСНА- ЛИМОН"

5. Очиcтить нирки  і сечовивідні шляхи допоможуть -
ФІТОЧАЙ «КРИСТАЛЬНИЙ», «НЕФРО-БІОЛ», «ЖУРАВЛИНА», «БРУСНИЦЯ»

6. Очищення крові і лімфи
Можливо з допомогою «ЯБЛОПЕКТ», «ЛІМФА-БІОЛ», «БРУСНИЦІ», «СОЛОДКИ», «ФІТОСОРБ»

7. Очищенняв  судин
Відмінно  очищає кровоносні судини - «КАПІЛЯР-БІОЛ», «ЧАСНИК» та «СОЛОДКА», «ЛЕЦИТИН-БІОЛ».

Враховуючи, що фітопрепарати компанії "Біоліка" мають широкий спектр лікувально-профілактичних властивостей, детальніше ознайомитися з ними можна на нашому сайті. В описі препаратів наводиться повна інформація про їх лікувальні властивості, що допоможе зробити правильний вибір препаратів для очищення і лікування. А також можливе замовлення продукції по телефону -  0675726350  та  відправка продукції по всій Україні.